915 - Přejezdová logika 3 senzory

29.01.2021 17:22

915 - Přejezdová logika 3 senzory

Přejezdová logika je releový obvod, který se  ovládá trojicí optických senzorů SN1D kat.č. 914 a je určena pro automatické ovládání blikače pro přejezdové výstražníky kat.č. 912. Také je možné tento obvod použít pro ovládání modulu přejezdu se zvukem od fi. PeLi a to pro vícekolejný přejezd. 

Modul je trvale připojen k napájecímu napětí 12VDC (+12V , GND). Optické senzory jsou připojeny na konektory Sn1, Sn2 a Sn3. Senzory 1 a 2 jsou v kolejišti umístěny v dostatečné vzdálenosti před přejezdem každý z jedné strany a slouží ke spuštění výstrahy. Senzor 3 je umístěn v prostoru přejezdu nebo v jeho těsné blízkosti a slouží k ukončení výstrahy.

Popis funkce. Souprava blížící se k přejezdu aktivuje senzor č.1. Tím ukončí blikání bílého světla (rozepne kontakt B) a spustí výstrahu (sepne kontakt Č) Souprava pokračuje přes přejezd a aktivuje senzor č.3. Po projetí přejezdu a uvolnění senzoru č.3 dojde k ukončení výstrahy (rozepne kontakt Č). Souprava pokračuje v jízdě a aktivuje senzor č.2. Po uvolnění senzoru č.2 dojde ke spuštění bílích světel (sepne kontakt B) Tím je celý proces ukončen a obvod je připraven na další soupravu ve stejném nebo opačném směru.

Základní technické parametry:

Napájecí napětí 12V DC

Výstup pro červená světla - spínací kontakt

Výstup pro bílá světla - rozpínací konkakt

Vyhledávání

Vzhledem k současnému stavu a množství objednávek jsou termíny dodání delší než bylo obvyklé a to v řádu i několika měsíců. Výroba přejezdů momentálně stojí úplně. Děkuji za pochopení a zachování přízně.

 

ZDICKÁ LOKÁLKA

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA

 

ELEKTRONIKA - ZHLAVÍK
 

       

   Výměnná setkání 2023

   

TOPlist

 

<a data-cke-saved-href="