Přejezd se zvukem

19.11.2012 19:35

Přejezd se zvukem PR3C

Přejezdový modul PR3C vyrábí firma MTB.

 

DOSTUPNOST !!! momentálně není skladem !!!

 

Modul signalizace železnišního přejezdu PR3C je zařízení, které zabezpečuje signalizaci jak světelnou tak i zvukovou zcela automaticky na zálkadě polohy vlaku na trati, která je snímána optickými senzory nebo kolejovými obvody. Modul je vybaven svorkami pro připojení napájecího napětí 12VDC, svorkou pro sepnutí signalizace ručně pomocí vypínače, relé apod. a svorkami pro připojení relé pro ovládání závor a zastavovacích magnetů CAR-systému. Dále je vybaven čtyřmi konektory pro připojení optických senzorů nebo detektorů obsazení, dvěma konektory pro připojení přejezdových výstražníků a konektorem pro připojení modulu k počítači přes RS232. Pomocí počítače můžete uživatelsky nastavovat některé časy ( doba před spuštěním závor apod. ) a nahrávat různé zvuky přejezdové signalizace tak jak je znáte ze skutečného provozu. Modul je již z výroby zcela naprogramován včetně základního zvuku a je vybaven regulátorem hlasitosti.

 

Pro modul PR3C lze použít tyto přejezdové výstražníky

Cenu této elektoniky naleznete v ceníku

 

Soubory ke stažení:

Manuál pro PR3B (shodný s manuálem pro PR3C) -  Manuál PR3B.pdf

 

Konfigurační program pro nastavení některých parametrů - konfigPR3.zip

 

Zvuky určené pro tento modul -   AŽD vzor71 A , AŽD vzor.71 B , AŽD vzor71 C , AŽD vzor.97 A , Mechanický A , Mechanický B

Vyhledávání

Vzhledem k současnému stavu a množství objednávek jsou termíny dodání delší než bylo obvyklé a to v řádu i několika měsíců. Výroba přejezdů momentálně stojí úplně. Děkuji za pochopení a zachování přízně.

 

ZDICKÁ LOKÁLKA

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA

 

ELEKTRONIKA - ZHLAVÍK
 

       

   Výměnná setkání 2023

   

TOPlist

 

<a data-cke-saved-href="